CA
Primer Equip

Un punt en un partit de menys a més

L'Andorra ha sumat un punt en el duel contra la Ponferradina, que s'ha mostrat com un gran rival i un dels candidats a ocupar les posicions capdavanteres de la taula. Els del Bierzo han estat superiors en el primer temps i haurien pogut marxar per davant abans del descans, però el pal ha evitat, fins en quatre ocasions, el gol visitant. Curiosament, ha estat l'Andorra, que ha sabut resistir bé, qui s'ha avançat en el marcador amb un golàs de traca i mocador d'Álvaro Peña. A la represa, la Ponfe ha igualat el marcador a l'inici del segon temps i els tricolors han tingut opcions, en el tram final, d'endur-se el triomf.

És important saber patir quan les coses no surten i els de Ferran Costa ho han sabut fer en el primer temps. Incòmodes davant un rival valent i atrevit, els tricolors s'han avançat en el marcador en una de les úniques ocasions que han tingut en els primers 45 minuts; per contra, a l'altra àrea, Nico Ratti ha salvat el gol en un parell d'ocasions, mentre que els visitants han enviat quatre pilotes al pal. L'1-0, això sí, ha estat un altre golàs d'Álvaro Peña, que ja n'ha marcat dos en dos partits al Nacional.

A la represa, la Ponfe ha igualat el marcador en una acció a pilota aturada a través de Sibille, però l'Andorra ha reaccionat bé. Després d'un primer quart d'hora igualat, els tricolors s'han fet amb el domini i han tingut ocasions per endur-se el triomf en un final de partit en el qual els del Principat han estat millors. Manu Nieto, Almpanis en una oportunitat claríssima a la sortida d'un córner i un Álvaro Martín molt actiu en els minuts que ha jugat, han tingut bones opcions per decantar al balança, mentre que gairebé en la darrera jugada del matx, Ndiaye ha tingut també una rematada de cap franca.